Marco is regelmatig te gast als spreker in Nederland en België, maar staat ook voor internationaal publiek zoals recent in Dubai en Frankrijk. Marco sprak al op verschillende evenementen en was te gast bij zowel kleinere organisaties als multinationals. Nodig Marco uit als spreker over een van de volgende onderwerpen en zet je publiek in beweging!

Samen verbeteren vergt teamwerk!

Wat maakt teamwerk succesvol? En hoe creëren we een duurzame en gezonde manier van (samen)werken? Vertrouwen is dè sleutel tot succes.

Marco geeft je praktische handvatten om zowel op sfeer als inhoud een verbeterde samenwerking te realiseren.

Verbindend vermogen begint bij jezelf!

Hoe zorg je ervoor dat je je authentieke zelf bent en blijft? Zodat je jouw eigen potentieel optimaal inzet, maar ook dat van de mensen om je heen.

Met oefeningen en voorbeelden helpt Marco je ontdekken hoe je jouw impact vergroot op de ander, je team en je organisatie.

Verbindende
communicatie

Hoe maak je gedoe op de werkvloer bespreekbaar? Hoe houd je mensen betrokken en gemotiveerd zodat ze zich blijven inzetten?

Marco laat je zien hoe je verbindende communicatie inzet voor overleg en besluitvorming in een constructieve sfeer.

Leiderschap vraagt om moed: empathie in actie

Hoe zorg je voor meer verbinding, energie, (werk)geluk én resultaat? Toch is dat wat ontstaat als je beproefde methodieken met de nieuwste inzichten combineert.

Leer hoe je die combinatie inzet en ervaar dat Nieuw Leiderschap om moed én empathie vraagt.

Effectief veranderen (leiderschapsontwikkeling)

Als mensen zo’n hekel hebben aan verandering, hoe krijg je hen dan toch mee? Mogelijk ben jij als leider wel het grootste obstakel…
Maar daar kun je iets aan doen!

Met praktische en bewezen technieken bijvoorbeeld die wél zorgen voor effectief veranderen!

Creëren van best-performing teams

Wil jij binnen je team een hechtere samenwerking creëren zodat jullie samen resultaat boeken? Dat begint met inzicht in hoe het team echt functioneert.

Ontdek hoe je teams kunt helpen om maximale business resultaat en verbinding te bereiken.

Benieuwd geworden?